Wat bieden wij jou?

Wij bieden ruimte en veiligheid.
Wij bieden je een veilige sfeer waarin je in alle rust en vertrouwen jezelf kunt onderzoeken wat er bij je speelt en de ruimte om te oefenen het anders te doen. We werken vanuit rust en met aandacht. 

Wij bieden de meest doeltreffende psychologische stromingen waarmee je in korte tijd persoonlijk en professioneel een diepgaande én effectieve groei doormaakt.

In ons werk combineren we vier krachtige psychologische stromingen, waardoor we met de meest doeltreffende interventies direct op onbewuste lagen werken. Op deze manier kun je effectief je eigen onderzoek doen en je zowel persoonlijk, professioneel als ook spiritueel ontwikkelen. 

We werken op een praktische manier, zodat je het geleerde direct in je werk en leven kunt toepassen. Je krijgt snel een krachtige basis van waaruit je verder kunt groeien en ontwikkelen. 

Wij werken persoonlijk. 
We werken met kleine groepen, zodat we ons op iedereen afzonderlijk kunnen afstemmen, waardoor ieder zijn of haar persoonlijke ontwikkelstap kan maken. 

Wij stimuleren je naar buiten te brengen wat vanbinnen bij je leeft. 
Wij stimuleren je uitdrukking te geven aan wat je denkt en voelt. Hiermee laat je jezelf zien en krijg je meer contact met anderen. Door jezelf te uiten, nodig je de ander uit om op jou te reageren. Dit stimuleert je anders te denken over je eigen overtuigingen en oude patronen los te laten. Hierdoor ontstaat steeds meer contact en verbinding met jezelf én de ander. 

Wij stimuleren het leerproces in de groep: je leert ook van elkaar. 
In de groepen ontmoet je gelijkgestemden. Samen met hen leer je. We stimuleren groepsdynamische processen, zodat je gesteund en gestimuleerd door anderen in veiligheid kunt leren van elkaar. Het persoonlijke en directe contact vormt de basis van waaruit je leert en is tegelijkertijd een deel van het gereedschap. 

We plaatsen al deze leerprocessen in een theoretisch kader, waardoor je begrijpt wat er gebeurt in je communicatie en daar woorden aan kunt geven.